V podjetju BOMONT Vam nudimo drsna ali dvokrilna vrata po vaših željah, ki jih prilagodimo možnosti izvedbe. V ta namen smo vrata razdelili glede na izvedbo in Vam jih predstavljamo v nadaljevanju.  

Dvoriščna drsna ali dvokrilna vrata tip BDS-001

Osnovna konstrukcija dvoriščnih vrat je izdelana iz pohištvenih cevi in ploščatega železa. Polnilo so pokončne palice pohištvenih cevi, ki so zaključene s kovinsko kroglico. Drsna vrata so lahko vodena po talnem vodilu ali je izvedba samonosilna (čez prehod potujejo cca 80 mm nad končnim tlakom ceste). Dvokrilna vrata imajo vgrajene regulacijske tečaje. Vrata so v osnovni varianti vroče cinkana. Po cinkanju je priporočljivo barvanje, ki ga nudimo v želeni barvi po RAL lestvici. Glede na izvedbo se dodajo stebri za montažo vrat. Vrata se lahko opremijo z motornim pogonom.

Dvoriščna drsna ali dvokrilna vrata tip BDS-002

Osnovna konstrukcija dvoriščnih vrat je izdelana iz pohištvenih cevi in ploščatega železa. Polnilo so pokončne palice pohištvenih cevi, ki so zaključene s kovinsko kroglico. Spodaj so dodane krajše palice polnila, ki so zaključene s kovinsko kroglico. Drsna vrata so lahko vodena po talnem vodilu ali je izvedba samonosilna (čez prehod potujejo cca 80 mm nad končnim tlakom ceste). Dvokrilna vrata imajo vgrajene regulacijske tečaje. Vrata so v osnovni varianti vroče cinkana. Po cinkanju je priporočljivo barvanje, ki ga nudimo v želeni barvi po RAL lestvici. Glede na izvedbo se dodajo stebri za montažo vrat. Vrata se lahko opremijo z motornim pogonom.

Dvoriščna drsna ali dvokrilna vrata tip BDS-003

Osnovna konstrukcija dvoriščnih vrat je izdelana iz pohištvenih cevi. Polnilo – brez polnila. Kupec polnilo izbere in montira sam po svoji želji.  Drsna vrata so lahko vodena po talnem vodilu ali je izvedba samonosilna (čez prehod potujejo cca 80 mm nad končnim tlakom ceste). Dvokrilna vrata imajo vgrajene regulacijske tečaje. Vrata so v osnovni varianti vroče cinkana. Po cinkanju je priporočljivo barvanje, ki ga nudimo v želeni barvi po RAL lestvici. Glede na izvedbo se dodajo stebri za montažo vrat. Vrata se lahko opremijo z motornim pogonom.

Dvoriščna drsna ali dvokrilna vrata tip BDS-004

Osnovna konstrukcija dvoriščnih vrat je izdelana iz pohištvenih cevi. Polnilo panelna mreža.  Drsna vrata so lahko vodena po talnem vodilu ali je izvedba samonosilna (čez prehod potujejo cca 80 mm nad končnim tlakom ceste). Dvokrilna vrata imajo vgrajene regulacijske tečaje. Vrata so v osnovni varianti vroče cinkana – siva RAL 7016 ali zelena RAL 6005.Proti doplačilu je možno barvanje v želeni barvi po RAL lestvici. Glede na izvedbo se dodajo stebri za montažo vrat. Vrata se lahko opremijo z motornim pogonom.

Dvoriščna drsna ali dvokrilna vrata tip BDS-005

Osnovna konstrukcija dvoriščnih vrat je izdelana iz pohištvenih cevi. Polnilo ograjni al profili, perforirana pločevina, plastični ograjni profili, les,… .  Drsna vrata so lahko vodena po talnem vodilu ali je izvedba samonosilna (čez prehod potujejo cca 80 mm nad končnim tlakom ceste). Dvokrilna vrata imajo vgrajene regulacijske tečaje. Vrata so v osnovni varianti vroče cinkana. Glede na izvedbo se dodajo stebri za montažo vrat. Vrata se lahko opremijo z motornim pogonom.

Dvoriščna drsna ali dvokrilna vrata tip BDS-006

Osnovna konstrukcija dvoriščnih vrat je izdelana iz pohištvenih cevi. Polnilo ograjni al profili, perforirana pločevina, plastični ograjni profili, les,… .  Drsna vrata so lahko vodena po talnem vodilu ali je izvedba samonosilna (čez prehod potujejo cca 80 mm nad končnim tlakom ceste). Dvokrilna vrata imajo vgrajene regulacijske tečaje. Vrata so v osnovni varianti vroče cinkana in po želji kupca barvane v želeni barvi po RAL lestvici.  Glede na izvedbo se dodajo stebri za montažo vrat. Vrata se lahko opremijo z motornim pogonom.

Dvoriščna drsna ali dvokrilna vrata tip BDS-007   (kovaška vrata)

Osnovna konstrukcija dvoriščnih vrat je izdelana iz kovanih pohištvenih cevi in kovanega ploščatega železa. Polnilo so ograjni kovani kvadratni profili in vzorci po željah kupca. Drsna vrata so lahko vodena po talnem vodilu ali je izvedba samonosilna (čez prehod potujejo cca 80 mm nad končnim tlakom ceste). Dvokrilna vrata imajo vgrajene regulacijske tečaje. Vrata so v osnovni varianti vroče cinkana in po želji barvana. Glede na izvedbo se dodajo stebri za montažo vrat. Vrata se lahko opremijo z motornim pogonom.