Kovana vrata za vas v podjetju Bomont-Vgrajevanje Vrat,Oken in ograj Aleksander Bobnič s.p..Brezplačni ogled, svetovanje, ugodne cene, kvalitetna izvedba, zagotovljen servis, garancija. Kontaktirajte nas in se prepričajte o kvaliteti naših storitev. Prijazno vabljeni, da nas obiščete.
Kovana krilna vrata Kovana drsna vrata

Kovana vrata 

Kovana vrata
Kot proizvajalec ali distributer na območju EU smo dolžni pred dajanjem na trg zagotoviti varna avtomatska dvoriščna vrata, ki ne predstavljajo tveganja za zdravje in varnost uporabnikov.  Že v fazi projektiranja zato predvidimo možne nevarnosti kot so vrsta uporabnikov, lokacija montaže, namen uporabe, nevarne cone, varnostni elementi. V ta namen v podjetju BOMONT skupaj z investitorjem (uporabnikom vrat) izvedemo analizo nevarnih con , predvidimo ustrezne tehnične rešitve, pripravimo tehnično dokumentacijo v skladu s pridobljenim tipskim pregledom št: P 0186/07-630-1, ki ga je izdal izdal pooblaščeni organ v RS ZAG – Zavod za gradbeništvo Ljubljana in uporabnike pripravimo za varno in trajno  uporabo avtomatskih dvoriščnih vrat.

Kot proizvajalec ali distributer na območju EU smo dolžni pred dajanjem na trg zagotoviti varna avtomatska dvoriščna vrata, ki ne predstavljajo tveganja za zdravje in varnost uporabnikov.  Že v fazi projektiranja zato predvidimo možne nevarnosti kot so vrsta uporabnikov, lokacija montaže, namen uporabe, nevarne cone, varnostni elementi,… .

Kovana vrata

V ta namen v podjetju BOMONT skupaj z investitorjem (uporabnikom vrat) izvedemo analizo nevarnih con , predvidimo ustrezne tehnične rešitve, pripravimo tehnično dokumentacijo v skladu s pridobljenim tipskim pregledom št: P 0186/07-630-1, ki ga je izdal izdal pooblaščeni organ v RS ZAG – Zavod za gradbeništvo Ljubljana in uporabnike pripravimo za varno in trajno  uporabo avtomatskih dvoriščnih vrat.

Funkcija kovanih vrat je kontrolirano izvajanje želenih oziroma dovoljenih vstopov na posest, ki jo imamo v lasti. Izvajanje kontrole vstopa je odvisno od izvedbe načina odpiranja (naprimer: število razdeljenih kjučev, daljinskih upravljalcev, brezkontaktnih kartic in podobnega).

Krilna Vrata Big 2

Pred izvedbo kovanih vrtnih vrat je torej potrebno določiti njihovo osnovno funkcijo in sicer:

  • kaj bomo zaprli
  • kdaj bomo zaprli
  • kakšno število ljudi bo imelo možnost vstopa
  • pogoje, ki dovoljujejo posameznikom vstop
  • stopnjo varnosti, ki jo želimo s tem doseči, . .

Sledijo tehnične rešitve, ki so kompromis med željami in možnostmi.