Motorni pogoni za vas v podjetju Bomont-Vgrajevanje Vrat,Oken in ograj Aleksander Bobnič s.p..Brezplačni ogled, svetovanje, ugodne cene, kvalitetna izvedba, zagotovljen servis, garancija. Kontaktirajte nas in se prepričajte o kvaliteti naših storitev. Prijazno vabljeni, da nas obiščete.

Motorni pogoni

Nova ali že obstoječa dvoriščna vrata je danes zelo enostavno avtomatizirati. V osnovi proizvajalci tovrstne opreme ponujajo cenovno ugodne komponente ki so združene v KIT komplete in združujejo motorni pogon z elektro-krmilno omarico, daljinskim upravljalcem, sprejemnikom,fotocelicami, anteno in signalno utripajočo lučko.

Motorni pogoni

V skladu z veljavno tehnično zakonodajo tovrstna oprema ni dovolj. Pomembno je, da ponudnik tovrstne opreme pri priglašenem organu v RS (ZAG Ljubljana) opravi začetni preizkus, ki je osnova za izdelavo izjave o skladnosti in dokazili, da bo pri izvedbi avtomatizacije vrat upošteval vse tehnične in druge rešitve za varno delovanje.

Za Vas smo tako pridobili tipsko dovoljenje št.: P0186/07-630-1 s katerim dokazujemo kvalitetno izvedbo avtomatizacije.

V našem programu Vam kot zastopnik v osnovi ponujamo izdelke nominiranega proizvajalca avtomatskih zapiral, zapornic in zaščitne opreme Electrocelos S.A. iz Portugalske.


Motorji za drsna vrata Motorji za krilna vrata