PARKIRNE OVIRE so celovite rešitve za posamezna parkirišča, kjer s tehničnimi sredstvi zagotavljamo parkirišča za ciljno skupino uporabnikov.

V ta namen se uporabljajo mehanske komponente kot so:

  • zapornica – za zelo obremenjena parkirišča
  • individualna parkirna ovira – za posamezno parkirno mesto
  • potopni valj – zaprte cone (naprimer mestna jedra)
  • vrata – manjša parkirišča,…

Mehanske komponente opremimo z najrazličnejšimi sistemi za odpiranje (ročno, daljinsko, magnetne kartice, indutivne zanke) in tako zagotovimo funkcionalno in enostavno uporabo parkirišča. Parkirni sistemi so namenjeni za posamezna, mala, srednja in večja parkirišča.

ZAPORNICE

Nove zapornice SIGMA-X izstopajo po svoji edinstveni zasnovi. Jeklena konstrukcija dviguje raven varnosti. Produkt ima snemljive profile, kar monterjem olajša dostop do mehanike in elektronike zapornice.

DVIŽNE VERIGE

Avtomatska verižna pregrada je idealna za nadzor dovozne poti ali parkirnega prostora. Gre za parkirno oviro z dvema avtomatiziranima stebroma pri napetosti 24Vdc za intenzivno uporabo, izdelani iz odpornega aluminija in lakirani v mat črni barvi (na voljo so tudi druge barve RAL). Na vsakem od stebrov je utripajoča lučka, ki določa manevrsko stanje.

POTOPNI VALJ

Ta elektromehanski steber je namenjen nadzoru prometa, omejevanju prehoda vozil na zaprtih območjih itd. Konstrukcija je narejena iz nerjavečega jekla in PVC. Steber je primeren za zakopavanje v tla.